Mand i haven

3 gaver til manden, som elsker havearbejde

Hvis du kender en person, som bare ikke kan få nok af at gå i haven, kan du med fordel investere i en gave, som relaterer sig til haveentusiasten. Hvis du er i tvivl om, hvilken gave du skal vælge, følger her en række gode råd, som du med fordel kan overveje.

#1: Højbedsmuld

Højbedsmuld er muld, som er særligt egnet til højbede. Det fås i mange forskellige varianter, men det henvender sig primært til manden, som har højbede i sin have. Du kan tjekke priser på højbedsmuld her, hvis du vil være sikker på, at gaven ikke vælter budgettet.

Hvis du synes, at gaven er lige kedelig nok, kan du forære et ‘gavekort’ på, at du vil hjælpe med at bygge et højbed. Det kan være en god gave til eksempelvis din far, mand eller en anden person, som du mener, har brug for højbede i haven. Du bør naturligvis sikre dig, at vedkommende rent faktisk ønsker sig et højbed i haven, før du forærer ham et i gave.

#2: Haveredskaber

Alle, der kan lide at gå i haven, har brug for haveredskaber. Der findes mange forskellige haveredskaber, og det handler om at vælge et redskab, som modtageren enten ikke har, eller som kunne trænge til at blive skiftet ud.

Derfor skal det helst være en person, som du kender godt, så du rent faktisk har en mulighed for at sætte dig ind i, hvilke haveredskaber som vedkommende mangler. Alternativt kan du forhøre dig hos personen, du skal forære en gave, så du er sikker på, at du ikke ender med at købe et haveredskab, som vedkommende har i forvejen.

#3: En havebænk

Det er vigtigt, at man slapper af i haven indimellem, og her er en havebænk uundværligt. Der er altid plads til en ekstra hyggekrog, hvor man kan sidde og slappe af, når man ikke arbejder i haven. En havebænk er det perfekte sted at nyde eftermiddags- eller aftenkaffen, og det skaber små rum i haven, når der er opstillet havemøbler, man kan sidde på.

Du kan derfor med fordel forære en havebænk i gave til manden, som går op i haven. Det kan være, at vedkommende har en i forvejen, men ikke desto mindre kan man aldrig få nok havebænke, da der altid er plads til endnu et sted, hvor man kan slappe af og nyde livet.