Bryllupsfest

Lad bryllupsgaven være et tilskud til et brag af en fest

Et festligt bryllup kan være en bekostelig affære. Bliver du inviteret til et bryllup, så vil det altid falde i god jord at give en gave i form af et tilskud til selve festen. En sådan gave bliver til stor glæde for parret og for gæsterne til festen. Det vil nemlig gøre en god fest endnu bedre.

Har brudeparret ønsket sig et brag af en fest, så kan du være med til at gøre dette brag endnu større. Vær på flere måder med til at gøre en uforglemmelig fest endnu mere uforglemmelig.

Sådan kan du give et tilskud til festen

Der skal flere elementer til at gøre en fest til en ekstra festlig begivenhed. Du kan bidrage til at gøre en bryllupsfest ekstra festlig ved at give et bidrag til et af disse elementer:

  • Musikken – er du en del af et band, eller kan du optræde musikalsk alene? Så kan det være dit bidrag. Og ellers, så lej en dj til brylluppet, der i den grad kan give et løft til festen – eller et band.
  • Indbydelserne – er du kreativ, kan du tilbyde parret at stå for både indbydelser, bordkort, menukort og lignende.
  • Leje af lokale – du kan give hele eller noget af lejen for et velegnet lokale med dekoration og det hele.
  • Maden – du kan enten give et tilskud til indkøb af maden, eller du kan være med til at tilberede den, hvis det er lige dig.
  • Serveringen – du kan tilbyde at stå for en del af serveringen, eller du kan give et tilskud til det hyrede personale.
  • Billederne – er du en habil fotograf kan du tage de traditionelle bryllupsbilleder. Hvis ikke, kan du give et tilskud til at hyre en professionel fotograf til at forevige den lykkelige dag.
  • Underholdningen – elsker du at optræde selv, eller vil du give et bidrag til en professionel optrædende? Så er det også en mulighed.

Vælger du at lade bryllupsgaven være et tilskud til et brag af en fest, så kommer du til at gøre en af livets største fester endnu mere festlig – og lidt billigere for brudeparret.

Giv idéen videre til de øvrige bryllupsgæster

Er der lavvande i kassen hos det kommende brudepar, så kan det være en rigtig god idé at give idéen om et tilskud til festen videre til de øvrige gæster. Hvis flere af gæsterne er med på at lade deres bryllupsgave være i form af et tilskud, så vil det være til gavn for alle.  Parret sparer nogle penge – og alle får en bedre fest.