Kvinde der giver en lille gave til en mand

Er du i tvivl om, hvad den næste gave skal være?

Hvis du er helt på bar bund i forhold til den næste gave til din partner, enten til fødselsdagen, til julesokken eller bare for at vise du tænker på dem, så kan du overveje noget nemt, men praktisk til hverdagen.

Vi kommer nok ikke uden om, at størstedelen af os, på et eller andet tidspunkt i løbet af efteråret og vinteren, ser os nødsaget til at krybe ned under dynen med en større eller mindre forkølelse. Og lige netop derfor kunne det være et oplagt valg at give noget, der måske kan gøre de mørke måneder lidt lettere.

Det kunne eksempelvis være ved at give sørge for, at de får nok C vitamin.  

Ingefærshots, vitaminer og lækre varme drikke

Hvis du leder efter noget til gavekurven, så kan et par ingefærsshots, nogle lækre varme drikke eller nogle vitamin- eller mineraltilskud være oplagt at spæde til med. Det lyder måske lidt kedeligt, men det er ofte noget af det, vi ikke selv gider gå ud og købe. Derudover er det også en fin gestus at vise, du tænker på deres helbred.

Du kan vælge noget, der passer til din partner, hvis du ved, hvad han går og mangler. Ellers er der visse tilskud, som de fleste af os altid vil have godt af at få. Blandt andet C vitaminer har mange gavnlige effekter, og kan være med til at forebygge sygdom, når vi går ind i mørkere og koldere perioder. Du kan finde C vitaminer her.

Et tilskud hvis du ikke får nok i hverdagen

Det er nemlig ikke alle, som får nok C vitamin igennem kosten. findes dog mange andre forskellige muligheder for at indtage vitaminet. I de fleste af tilfældene kan dette findes i tabletter, som nemt kan inkorporeres i en helt almindelig dagligdag.

Tabletterne er et godt alternativ til at finde den helt rette balance, således vi alle kan blive forsikret, om at vi får nok af de mange forskellige vitaminer.

Det er vigtigt at tage vitaminer og alle kosttilskud i de korrekte doser. Kroppen optager det, den skal bruge og så udskiller den resten, men det kan være skadeligt at få for meget på én gang, så følg altid anvisningerne.

Men det er altså en fin ting at give til manden i dit liv, som skal bruge lidt ekstra forkælelse, og som formentlig gerne vil undgå at ligge for meget i sengen til vinter!

Find andre gaveideer til ham her.