Gave med rødt papir

Gode gavetips til de forskellige mænd i dit liv

Hvad end det værende din far, bror, kæreste eller mand – måske blot en rigtig god ven, så får du her et par gode ideer til gaver, som han kan få ved næste lejlighed.

Hjemmelavet gavekort til bilen

Hvis han er typen, der går meget op i sin bil, så giver det dig en oplagt mulighed for at finde på gaver til ham. Går han ikke og mangler det helt store i form af faktiske sager, eller måske du bare ikke lige har sat dig helt ind i hvad det egentlig er, på grund af de mange forskellige ting at vælge i mellem, så er et gavekort vejen frem.

Det behøves ikke være et til en bestemt butik, det kan blot være et, du selv laver derhjemme, med et bestemt beløb, han selv kan gå ud og købe ind for. Derved sikrer du dig at han får noget han bliver glad for, for eksempel en specifik reservedel eller et veloverstået besøg ved Autopartner.dk.

Skjorter, slips og sko

Der er ikke nogen mand i verden, der ikke på et eller andet tidspunkt får brug for nye skjorter, slips eller sko. En helt basal del i at klæde sig bare en smule pænt ligger i de elementer – hvis altså man køber de rigtige slags – så det kan undgås for langt, langt de færreste.

Hvis ham du elsker, i forvejen er ret glad for at gå pænt klædt så er det bare en bonus, og desuden en endnu mere oplagt gave. Hvis ikke han har så meget i forvejen, så er der frit valg på de fleste hylder til at prøve nogle spændende farver, mønstrer eller udformninger ud.

Hvis ham du elsker i stedet gennem flere år, har udviklet en specifik tøjstil, måske med særlige mærker, farver eller lignende, så bliver det blot nemt for dig at finde noget han kan lide, fordi han i forvejen har masser!

Spil

Det er en ret stereotypisk ting at udtale, at drenge og mænd spiller mere computer, playstation og lignende end kvinder, men ofte rammer man rigtig, ved at købe noget relaterende dertil i gave.

Det kan være at ham du elsker, længe har snakket om det nye fifa spil, eller den smarte konsol nede fra butikken – så har du en oplagt gave lige der. Hvis han mod forventning ikke spiller noget online, kan det være at du skal have fat i brætspil i stedet!

Find flere gode gaveideer til ham lige her.