Venner der gamer

Løft din kærestes gaming-performance med dette setup!

Din kæreste spiller sikkert en del med hans venner. Noget du måske ville ønske han gjorde mindre eller at det i hvert fald ikke påvirkede hans humør i sådan en grad. Der er mange måder at hjælpe det på vej, men måske han bare mangler det rette udstyr. Der er ikke noget værre end at performe dårligt ingame… Specielt ikke når det er udstyrets om holder evnerne tilbage. Derfor er det måske på tide at få opgraderet kærestens udstyr, så han altid kommer glad ud fra sine spil med vennerne.

Har din kæreste snart fødselsdag, så er gaming-udstyr også en oplagt gaveide og ellers kan du finde andre gaveideer til ham her.

Få din kæreste tilbage med et lille upgrade af hans hørelse

Et af de mest indflydelsesrige stykker udstyr i hans setup er hans headset. Det hjælper ham med at forudse fare og øger hans chance for at være den vindende faktor på hans team. Det er derfor et af de steder, hvor du virkelig kan vinde noget overskud tilbage til din kærste.

Der findes mange forskellige slags headset på markedet, men nogle af de bedste gaming headset er samlet her.

Skærmen er som en opgradering af synet!

Vi har nok alle tænkt, hvordan det ville være at være blind eller dårligt synet. En gammel computerskærm kan have lidt samme effekt på din kærestes spil, hvilket kan være yderst frustrerende. Ud over frustrationerne, så har computerskærme det også med at være meget voldsomme og måske lidt for gamer-agtige i forhold til din stil. Det kan derfor være, at du skal prøve at tjekke disse computer skærme ud, for at se om der er en der ville passe bedre ind i jeres hjem.

Musen er en forlængelse af din kærestes arm

Du har sikkert hørt noget lignende, når din kæreste har ønsket sig nye fodboldstøvler eller en cykel. Musen er præcissionsudstyret, som giver din kæreste muligheden imponere hans venner med hans evner. En defekt mus er så godt som en dødsdom, når det kommer til skydespil, hvilket er den meste populære genre på nuværende tidspunkt. Alle ovenstående punkter er vigtige, men specielt her vil man kunne mindske frustrationer på et helt nyt niveau, hvilket du så kan takke dig selv for senere. Vælg mellem dette store udvalg af gamer mus her.

Eller finder du din kæreste inaktiv?

Din kæreste har måske på det seneste brugt lidt for meget tid på computeren, hvilket du måske tænker ikke er så sundt. Hvis det er tilfældet, så kan du eventuelt udfordre ham til at klare en workoutchallenge, som er lavet for at give gamerne en chance for at bevise at de ikke bare er dovne nørder. Den er udarbejdet for at skabe sved på panden og måske udfordre selv en sportsudøver.