Sovende mand

10 gode gaver der kan give ham bedre nætter

Bøger får ham til at sove godt

Hvis din kæreste, din far eller din søn ikke kan sove, er bøger uden tvivl den mest oplagte gave at give ham – at læse er naturligt og dejligt, og det giver ro og mindre stress at læse en smule, inden dynerne kalder.

En seng så han kan sove godt

En seng er noget fundamentalt at eje, hvis personen skal sove godt, og derfor kan du med sikkerhed forære den trætte mandsperson i dit liv en rar og komfortabel seng og måske en topmadras oveni.

En overnatning i det fri til ham

Stort set alle mennesker sover bedre, hvis de får lov til at være udenfor en hel dag – og derfor kan det måske også være en god idé at prøve med en nat udenfor. Det kan være under stjernerne, i et telt, i et shelter, eller hvad du nu synes – det er helt klart værd at prøve for at få ham til at sove bedre.

Søvndyssende musik til den trætte

Musik er fantastisk og kan bruges i langt de fleste tilfælde – og også i dette. Du kan nemlig kraftigt overveje at forære mandspersonen i dit liv noget søvndyssende musik, som måske vil hjælpe ham til at falde i søvn.

En helårsdyne til alle årets dage

Hvis mandspersonen i dit liv ikke sover godt, er det måske fordi, han ejer den helt forkerte dyne – måske er hans dyne for tyk, så han sveder, eller måske er den for tynd – og derfor kan det være en idé at give ham en dejlig, blød og praktisk helårsdyne næste gang, der er noget at fejre.

Te gør godt

Te er godt for mange ting, heriblandt søvn – det gælder i hvert fald, hvis du vælger det rigtige slags te. Hvis du forærer din kæreste noget lækkert te, der gør ham lidt mere søvnig, vil han garanteret være dig evigt taknemlig.

En pude er vigtig

Det kan også være, mandspersonen i dit liv sover dårligt, fordi hans pude er for stor, for lille, for hård eller for blød, og derfor kan du med fordel give ham en perfekt en af slagsen, så snart det kan lade sig gøre.

Sovebriller til de lysfølsomme øjne

Nogle mennesker sover let på grund af lys, og det gør tit, at har svært ved at falde i søvn eller vågner tidligt om morgenen, når solen står op, hvis ikke der har været råd til at investere i de helt rigtige mørklægningsgardiner – heldigvis kan du rimelig nemt og billigt købe nogle sovebriller til ham, og så kan det være, han sover bedre (og længere).

Yoga-ting til søvnen

Yoga er godt for stort set alt, og det gælder også søvnen, og derfor kan du sagtens forære ham en yogamåtte og en yogavideo, så han kan begynde at dyrke det inden sengetid og måske sove bedre.

Hovedtelefoner for din egen skyld

Måske sover mandspersonen i dit liv bedre med musik eller noget andet – det er helt sikkert værd at prøve, men derfor kan du også for din egen skyld forære ham nogle høretelefoner, så det ikke går ud over dig.