Ældre mand der vasker sig

Uundværlige gaver til ham, der har svært ved at vaske sig selv ordentligt

De fleste mænd oplever, at de med tiden får svært ved at vaske sig selv ordentligt. Det kan skyldes et brækket håndled, delvis lammelse eller alderdom. Er du på udkig efter en gave til ham, der har svært ved at vaske sig selv, er du kommet til det rigtige sted! Læser du med herunder, finder du nemlig et bredt udvalg af uundværlige gaver til badet.

Det er de færreste, der bryder sig om at bede om hjælp, når tøjet skal smides, og kroppen skal vaskes. For ældre og personer med et midlertidigt handicap kan det være ekstrasvært, fordi de hidtil altid har kunne gøre det selv. Heldigvis findes der flere smarte gadgets og løsninger, som giver ham, der ikke kan vaske sig selv ordentligt, autonomien på badeværelset tilbage. Du finder gaveidéer i alle prisklasser herunder.

Avanceret teknologi, der tørrer og vasker kroppen automatisk

Personer, der i længere perioder har svært ved at vaske og tørre sig selv ordentligt, har som regel brug for solide løsninger, der kan monteres i badeværelset.

Kender du en, der har svært ved at vaske og tørre sig selv pga. delvis lammelse, vilde rystelser eller lungeproblemer, er det oplagt, at du giver ham en automatisk roterende badebørste og en lufttørrer til kroppen.

Lufttørreren er særligt praktisk, hvis du kender en, der lider af KOL. Den kan nemlig være med til at formindske luftfugtigheden i badeværelset, hvilket gør det nemmere for ham at trække vejret.

Gode gaver til mænd, der har balanceproblemer

Badeværelset er et af de rum, vi besøger oftest i løbet af dagen. Desværre er det også det sted i boligen, hvor der er allerstørst risiko for at falde pga. våde og glatte gulve.

Vil du formindske faldrisikoen hos ham, du holder af, kan du med fordel give ham en smart og skridsikker bademåtte, som han kan lægge foran håndvasken, badekarret eller i brusekabinen.

Du kan også give ham en smart badestol, så han kan sidde sikkert og komfortabel, mens han skyller og skrubber sig. Har han et badekar, er det oplagt, at du sætter et håndgreb og en lille trappe fast på badekarskanten.

På den måde kan du være med til at minimere risikoen for fald på glatte fliser og i badekarret.

Giv uundværligt badetilbehør i gave til ham, du holder af

Det behøver heldigvis ikke at koste en herregård, når du vil forkæle og hjælpe ham, der har svært ved at vaske sig selv ordentligt.

Du kan f.eks. forbedre hans badeoplevelse med en ergonomisk bademåtte i silikone eller en lækker badesvamp med langt skaft. På den måde vil ham, du holder af, kunne vaske sine fødder og skrubbe sin ryg helt uden besvær.