Venner der spiser sammen på restaurant

5 gode og budgetvenlige gaver til ham

Vi kender det alle sammen. Han har fødselsdag, men som altid har han ingen ønsker. Du vil gerne give ham det dyre ur, han har kigget længe efter, men budgettet er bare ikke til det. Hvad gør du så? Uanset om du er på udkig efter en gave til din far, søn, kæreste eller en fjerde mand i dit liv, giver vi dig her fem gode bud på gaver til ham, som ikke behøver koste en bondegård.

Nummer 1: Gå all in på det personlige med en hjemmelavet gave

Noget hjemmelavet er nok det mest personlige, du kan give i gave. Det behøver ikke at være pasta og glimmer på en æske. Det kan eksempelvis være en hjemmelavet bog med billeder fra alle jeres oplevelser sammen, eller måske et varmt halstørklæde i hans yndlingsfarver. Når det drejer sig om hjemmelavede gaver, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Nummer 2: Overrask ham med en ny telefon

Det lyder måske ikke umiddelbart så budgetvenligt, men det kan det faktisk godt være. Der findes flere forskellige butikker både online og fysisk, som sælger brugte telefoner i supergod kvalitet. Et godt bud på en sådan forhandler er Phonetrade.dk. Her kan du lige nu få en billig Iphone SE i flere forskellige farver og med alt fra 16 til 128 GB. Prisen starter på 1.095 kr., og gaven er garanteret et hit hos de fleste mænd.

Nummer 3: Giv ham et boost med et lækkert kosttilskud

Til den sundhedsbevidste mand kan et kosttilskud som for eksempel proteinpulver være et godt bud på en budgetvenlig gave, som han helt sikkert vil få glæde af. Hos den danskejede virksomhed LinusPro har de en bred vifte af produkter, herunder vegansk proteinpulver og proteinpulver til aldersgruppen 40+. På deres hjemmeside finder du masser af gode tilbud og inspiration til din næste gave til ham.

Nummer 4: Forær den moderne mand noget nyt til garderoben

Uanset om han går op i tøj og mode eller ej, kan de fleste mænd – ligesom kvinder – altid bruge noget lækkert til klædeskabet. Skal det være nemt, kan du bestille hans gave online. Webshoppen 2trendy.dk har hundredevis af mærker i forskellige prisklasser. Du kan for eksempel få to par Chealsea Boots til ham til en god pris. Bestiller du din vare inden kl. 16, bliver gaven afsendt samme dag.

Nummer 5: Giv ham en oplevelse med dig eller vennerne

I bud nummer fem er vi tilbage til de mere personlige gaver. En klassiker er at give ham en oplevelse sammen med dig. Også her findes der et hav af forskellige udbydere, som står i kø for at hjælpe dig med at booke alt fra en tur i en Ferrari til et hotelophold eller en tur i biografen. Har du lyst til noget helt andet, kan du også selv give dig i kast med at arrangere en oplevelse, som han med garanti vil sætte pris på.

Find endnu flere gode ideer til gaven til ham lige her.