Ung og gammel hånd

En videobog er den oplagte gave til demente

Gode gaver til demente kan være svært at finde – med en videobog har du fundet løsningen

Hvis du leder efter ideer til gode gaver til demente, bør du bestemt overveje en videobog som gave til en person med demens. Den giver jer begge muligheden for at genopleve alle jeres gode stunder sammen med hjælp fra jeres helt eget og personlige mindekartotek. En videobog hjælper med at skabe glæde og nærvær i familien, imens I gennemgår en svær og udfordrende tid, fordi den kan minde både jer og personen med demens om alle jeres skønne stunder sammen og samtidig stimulere den dementes sanser.

Stort udvalg af gode gaver til demente: Find den perfekte videobog

Alle mennesker har forskellig smag, og derfor tilbyder Video-bog en lang række forskellige designs. Find den helt perfekte gave til demente i Videobogs udvalg: Videobogen kan fx have et lækkert læderomslag, en forside pyntet af forglemmigej-blomster, et blødt omslag der ligner marmor eller et helt unikt omslag. Sidstnævnte er muligt med den personlige videobog, hvis omslag er lavet i et materiale, der gør det muligt for dig selv at lave en tegning direkte på forsiden og bagsiden af videobogen.

Hvad er en videobog?

En videobog er en fysisk bog, hvor der inde i bogen er placeret en skærm i høj kvalitet. Under skærmen finder du en række trykknapper, som blandt andet kontrollerer lyd, valg af film m.m. Når du åbner videobogen, begynder videoen automatisk at afspille, og den stopper igen, når du lukker videobogen.

Det er meget enkelt at fylde videobogen med billeder og videoer af jeres mange stunder sammen. Det eneste, det kræver, er at tilslutte videobogen din computer med det tilhørende USB-kabel, hvorefter du kan flytte de udvalgte videoer og billeder fra computeren og over på videobogen. Er du ikke ferm til det tekniske, så frygt ej – på Video-bogs hjemmeside finder du udførlige guides til, hvordan du bærer dig ad.