Par på restaurant

Gaver der vil skabe mindeværdige øjeblikke for dig og din partner

God mad er vejen til en mands hjerte. Det er det velkendte ordsprog, som de fleste mænd kan nikke genkendende til. Det taler også for sig selv, at vores højtider oftest har maden i fokus, der kun får den gode stemning til at blive endnu bedre.

De fleste af os går ud og spiser på restaurant en gang imellem. Nogle søger inspiration til, hvordan de kan pifte hverdagens madopskrifter op til næste niveau, mens andre spiser ude for at nyde lækker mad i nye uudforskede rammer, væk fra hjemmets fire vante vægge. 

Læs videre hvis du vil have tips til, hvordan du kan løfte hverdagens madoplevelse for din madglade partner og give ham en aften, hvor han er i fokus. Foretrækker du at give ham en traditionel gave, så find inspiration her.

Do It Yourself – Find en ekstraordinær opskrift og pynt lækkert op

Hvis du allerede har styr på det grundlæggende inden for madlavning, så tænk ud af boksen og overrask ham med en særdeles lækker ret som du ved, vil falde i hans smag. Foretrækker han en god udskæring af kød, så prøv en opskrift på Beef Wellington af. Det er oksemørbrad svøbt  i en sprød skal af butterdej – mums! 

Er han mere til lette retter som sushi, så prøv at tilbered en lækker anretning selv med eksklusive ingredienser, der falder i hans smag. Det er lidt dyrt at anskaffe sig materialer og ingredienser til at lave sushi i første omgang, men når du har købt det nødevndige grej ind til at kunne lave sushien, så er det er gaven, der bliver ved med at give. 

Uanset om I sidder inden- eller udenfor og nyder aftenen, så husk at gør noget ud af den hyggelige stemning i hjemmet på den særlige aften. Brug gerne lidt tid på at pynte lækkert op med afdæmpede lys i vinduerne, en vase ved bordet, eller en helt tredje udsmykning, der får magien til at spille. Når man spiser ude på restaurant er dekorationer og udsmykningen gennemtænkt ned til mindste detalje, og det er med til at bidrage til den fuldendte oplevelse – så den skal han selvfølgelig også have. 

Find en udsøgt restaurant, der byder på noget specielt

Hvis I begge har interesse i eksklusiv madlavning og gastronomi på højt plan, så er michelin restauranter en god mulighed for at skabe unikke og romantiske minder sammen. At nyde god mad i særlige omgivelser er noget af det, som I ikke vil glemme lige foreløbig. Her er der mulighed for at prøve madoplevelser af, som er mere end bare mad. Michelin restauranter sætter en dyd i at forkæle dig og din partner hele aftenen, og få jer til at føle det som om, der ikke er andre gæster end jer. Læn jer blot tilbage nyd aftenen i fulde drag.

Uanset om I er til ekseptionel gastronomi af det danske, italienske, franske eller asiatiske køkken, så vil I kunne finde frem til noget, der passer til jer. Udvalget er stort i København og omegn hvor den omtalte restaurant, Alchemist, for nylig er blevet rost til skyerne af anmeldere. Andre af Danmarks storbyer som fx Århus har også en håndfuld restauranter noteret i michelin-guiden, som bestemt er et nærmere kig værd. 

Det er vigtigt at huske på, at michelin restauranter er meget eftertragtede – især dem, der får meget omtale i medierne. Vær derfor opmærksom på, at I skal være ude i god tid med at booke en aften for jer begge, da det ellers godt kan blive svært at finde plads på jeres udvalgte sted. Den store efterspørgsel på restauranterne kan også resultere i, at I er nødt til at udforske andre smagoplevelser end I oprindeligt havde for øje. Det er ikke nødvendigvis en ærgerlig løsning, da det forhåbentlig kan være med til at udvidde jeres kulinariske palette, og give jer en uforglemmelig oplevelse uanset.     

Fordyb jer i en fælles hobby

I kan også sagtens skabe gode og rare minder sammen uden nødvendigvis at brænde massevis af penge af. Her kan en hobby være det oplagte valg, da I kan opdage og udforske noget, som I begge har lyst til at gå op i.

Det kan sagtens være noget som nemt som, at trække i løbeskoene, der er lige til, at gå til. I behøver ikke nødvendigvis at bruge mange penge på gadgets og udstyr, der hurtigt kan vælte budgettet. Der findes rigeligt med gratis apps, der kan vise jeres tidsintervaller på løbeturen, og samtidig bidrager med at give jer et overblik af den rute, I løber sammen.

Er I de derimod store gadgetfreaks, der elsker at anskaffe jer udstyr så tag på skiferie så ofte, som I kan. Det er en af de dyrere hobbyer, hvor listen af gadgets er lang; GoPro-kamera, ryg- og knæbeskyttere, smartwatch, hurtige skibriller, slidstærk rygsæk, hjelm – for bare at nævne et udvalg. Der kan med fordel lejes en del udstyr, der godt kan gøre rejsen og hobbyen lidt mere medgørlig.

Overrask evt. din partner med et medlemskab i en tennisklub; det er en god mulighed, hvis i begge er konkurrencemindede og vil prøve kræfter af med en udfordrende og sjov sportsgren. Det vigtigste er, at du sammen med din partner nyder den hobby, som I bruger tid på sammen.