Find unikke og personlige gaver til ham

Manden der har alt – ham kender vi vist alle og der er ikke noget værre end når vi nærmer os jul eller hans fødselsdag og vi her selv skal komme på den bedste gave til ham, for vi ved bare at alt han ønsker, er fred på jorden eller noget i den dur, som vi har lidt svært ved at garantere nogen som helst. Kan du kun genkende denne mand der er beskrevet ovenfor, så kan du være den heldige vinder af gode råd, hvis du læser videre her.

Undgå at give ham en toiletbørste når han allerede har en fin en stående

Der er altid lige ham der ikke helt kan komme med en udførlig ønskeliste, når der skal svinges gaver over bordet og måske han synes at det virker mest ydmygt og behersket og måske han mener at han gør alting lettere for dig, men oftest giver det anledning til en masse stress og jag efter den perfekte gave, fordi man pludselig skal blive mere kreativ end hvad der er tid til.

Når denne mand ikke kan komme med noget specifikt til gaveønskerne, så er det heldigvis dit lod til at du kan finde på lige hvad du vil, men for at man ikke bare køber en toiletbørste til ham på trods af at han har en velfungerende toiletbørste, så kan du i stedet overveje at give personlige gaver til ham.

Indgraver en personlig hilsen. Foto: Unsplash

En hjemmeside der har klaret arbejdet for dig

Personlige gaver lyder hurtigt som noget der både kræver en masse tid og kreativitet og det er sjældent at man lige kan hive lidt ekstra energi op ad ærmet i løbet af de ellers hektiske uger der render afsted i med fuld fart, men der er nogen der har klaret den hårdeste del af arbejdet for dig og allerede har fundet på en masse gode idéer for dig.

Inde på hjemmesiden Wanapix.dk, finder du et hav af muligheder for at lave noget personligt og helt uden at du behøver at spendere en masse tid på at gøre det unikt. Du møder allerede på forsiden muligheder for at gøre din proces så simpel som muligt ved at give dig kategorier der opdeler gaverne i forhold til hvilken slags mand du skal købe til. Er det f.eks. din bror du skal købe en personlig gave til, så er det muligvis ikke en notesbog hvor jeres initialer er smeltet sammen, som vil give mening til ham.

Lav det sukkersødt eller bare spot on

Du vælger altså den kategori der giver mening og herefter er der frit slag i forhold til hvad du tænker passer til ham. Er han en frossenpind, kunne et personligt fleecetæppe med dig og ham være sødt. Bliver det for sukkersødt eller er i ikke helt så tætte at det ville give mening, kan du pryde fleecetæppet med supermand eller noget andet han er begejstret for.

Hvis du vil være sikker på at ramme spot on, er det eneste du egentlig skal gøre selv for at give en personlig gave, at finde noget der giver mening i forhold til hvem han er. Guitarister skal f.eks. bruge plekter – et personligt plekter ville være så fin en gave. Idéerne er mange og du kan bare plukke løs.