Person der skriver på et whiteboard

Leder du efter en fed gave til den næste fødselsdag?

Leder du efter den perfekte at give til en af mændene i dit liv, om så det er din far, din bror, din bedsteven eller din kæreste? Det kan være udfordrende at finde den helt rette gave, og særligt kæmper mange med at finde den perfekte gave til manden, der aldrig rigtig synes, at han mangler noget. For hvad gør man så?

Læg store planer på en whiteboardtavle

Manden der har alt, har ikke whiteboard tavler! Og derfor har han heller ikke alt – endnu. Men det kan godt gøre det ekstrasvært at finde en gave næste gang. En whiteboardtavle kan gøre livet med kaos og planlægning langt mere overskueligt, og så vil gaven helt sikkert overraske. Tilkøb nogle tuscher og magneter, og hav for en god ordens skyld et par fine billeder af jer to sammen klar, så han har lidt at hænge op med det samme.

Du kan også finde en whiteboardplanlægningstavle til den heldige, hvis vedkommende trænger til et bedre overblik i hverdagen eller er glad for at holde tingene i systemer. Måske ender tavlen med at blive noget, I alle får glæde af og kan benytte som en fælleskalender.

Vil en stilren glastavle friste, kan du også finde denne. En glastavle kan bidrage med et mere anonymt udtryk og er den perfekte gave til ham, der er bevidst om sin indretningsstil og kræsen med, hvad han vil have på sit kontor eller på sit værelse.

Giv en oplevelse

Hvis han virkelig har alt – også en whiteboardtavle – kan du i stedet give din kære en fed oplevelse, I kan være fælles om. Det kunne både være en rejse til ind- eller udland eller en spændende og udfordrende aktivitet, der virkelig kan få adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen!

Har din far altid talt om, hvordan han gerne ville prøve at hoppe i faldskærm, bungeejumpe eller noget helt tredje, så er det en oplagt gaveidé, der virkelig vil overraske og glæde ham! Selv hvis du ikke er den store adrenalinjager, kan du bidrage med en madpakke og støtte på jorden, eller fødselaren kan få lov at tage en anden med til denne vilde oplevelse.

For at gøre oplevelsen spændende at give, kan du printe et papir ud med en flot design, der afslører gaven. Laminér papiret og pak den ind i en kasse med gavepapir og bånd om. God fornøjelse!