Gave til en mand

Leder du efter en god gave? Prøv en spændende oplevelse

At finde den ideelle gave til din partner kan være svært, men en ting, du sjældent går galt med, er en oplevelse. Her er nogle idéer til gaver, der kan give jer fantastiske minder for livet.

Den klassiske weekend-getaway

Overrask din partner med en weekendrejse til et sted, I begge har ønsket at besøge. Det kan være en charmerende kystby, en idyllisk bjerglandsby eller endda en pulserende storby. Reserver et hyggeligt hotel og planlæg nogle aktiviteter, der passer til hans interesser, såsom besøg på lokale seværdigheder eller restaurantoplevelser.

Holder I jer til Europa, og har I mulighed for at tage afsted udenfor turistsæsonen, så behøver det heller ikke være en meget dyr fornøjelse.

Til den praktiske type: Giv ham rejseudstyr og tag ham med på tur

Giv ham praktisk rejseudstyr som en kvalitetsrygsæk, en smart kamerataske eller endda en bærbar powerbank. Dette kan med fordel kombineres med en tur I tager på sammen. Det behøver ikke være en lang tur, det kan være en kort tur rundt i Danmark, eller måske en forlænget weekend til Sverige eller Norge.

Afhængigt af hans smag for eventyr kan du overveje at arrangere aktiviteter som vandreture, cykelture eller endda vandsport, afhængigt af rejsedestinationen. Danmark er placeret rigtig fint i forhold til at finde mange forskellige typer aktiviteter uden at behøve rejse vildt langt, så der er rig mulighed for at gøre det til en personlig tur.

Planlægger du en tur, så hav også selv styr på alt det praktiske. Book aktiviteter og rejse på forhånd, tænk over mad og praktisk udstyr, og sørg for bilen er i god stand, hvis I selv skal gøre. Eksempelvis kan du i Roskilde køre bilen til denne synshal.

Giv ham noget, han kan forevige minder med

 Giv ham et digitalt kamera, så I sammen kan fange øjeblikkene på jeres rejse. Vil du gerne have en billigere og lidt mere old school løsning, så kan et engangskamera være en fantastisk idé. Her kan I ikke se billederne før de bliver fremkaldt, og der er derfor god grund at sætte sig ned og genleve jeres oplevelser, når billederne er fremkaldt.

Et fysisk fotoalbum kan også være en rigtig god måde at bevare minderne på, når I vender tilbage hjem. Undervejs på turen kan I eksempelvis også indsamle små fysiske minder om turen – et par blade, en brochure, en bon fra en restaurant, og hvad end I støder på, som kan tilføjes til albummet senere.

Find flere gode gaver til ham her.